Haahr & Co.

Isenkramelektroniksæsonvare

 

JaTakPortalen.dk har indgået et samarbejde med Haahr & Co. hvor de hjælper dig med at få adgang til unikke varer og produkter, som du kan tilbyde at sælge til dine kunder. De har endda skrevet Facebook opslaget for dig!

 

Haahr & Co. er engros leverandør af isenkram artikler til danske butikker over hele landet!

Deres jyske virksomhed har siden 1950 slået sig fast i kundernes bevidsthed ved at være dén virksomhed, der kontinuerligt leverer yderst tilfredsstillende varer – hurtigt og til tiden.

 

Deres kunder tæller mange af de førende danske dagligvarekæder og specialbutikker. De tilpasser sig markedet og samtidigt er deres 3500 forskellige produkter tilpasset din - og dine kunders efterspørgsel. Både kvalitet og pris er vigtige faktorer for Haahr & Co og de forhandler derfor kun med de bedste leverandører.

 

 

Hvordan gør jeg brug af Leverandør Tilbud

 

Du kan acceptere og oprette tilbuddene med kun 2 klik. Du vælger blot dit ønskede tilbud, fra en valgfri leverandør, accepterer tilbuddet og opretter derefter dit eget JaTak tilbud, som allerede indeholder en varebeskrivelse og pris fra leverandøren.

 

DELUXUS

Ølvinspiritus

 

JaTakPortalen.dk har indgået et samarbejde med DELUXUS hvor de hjælper dig med at få adgang til unikke varer og produkter, som du kan tilbyde at sælge til dine kunder. De har endda skrevet Facebook opslaget for dig og når du benytter JaTakPortalen.dk overholder du altid Facebooks regler for salg spiritus på ”Ja Tak” tilbud.

 

Først og fremmest er DELUXUS engros-salg og distribution af lækre kvalitetsprodukter til special-handlen. De har samlet en række fødevareproducenter under en samlet vifte således at deres kunder får det bedste udvalg indenfor ØL, VIN og SPIRITUS samlet i en pakke. For DELUXUS handler det om de gode relationer, "hellere få kunden end ordren" siger vi...

Hos DELUXUS kan og vil vi skabe værdi for vores kunder, vi er købmænd af natur og forstår vigtigheden af at vores kunder har de rette produkter, på rette tid, til den rette pris.