5 Tips & Tricks til dit Live Salg

21. november 2022

Om du er ny i Live Salg ellerallerede har prøvet det et par gange, så har vi nogle Tips & Tricks til dig her.

 

Det er beroligende at være klædt godt på inden dit Live Salg, og derfor har vi samlet en liste med 5 Tips & Tricks, så du kanlave et godt Live Salg og give dine seere en god oplevelse. 

 

Test dit Live ved at bruge 'Kun mig'-indstillingen

Det kan være en fordel at være bekendt med Live før man hopper ud i det. Det giver mulighed for at imødekomme tekniske udfordringer, som man så kan undgå at stå med mens mange kigger med. Ved at bruge ’Kun mig’-indstillingen, har du mulighed for at afprøve alle mulighederne ved Live i fred og ro, uden nogle kigger 👀 Så kan du også vende dig til kameraet, få styr på vinkler og teknik og give den bedste oplevelse til dine seere senere.

 

Vi har lavet en lille guide til, hvordan du kan teste før du går live. Den kan du kan finde her👉 Sådan tester du, før du går live 

 

 

Det altid godt med hjælp

Når du er i gang med et Live Salg, så er det altid godt at være flere om det🤝 Mens du er foran kameraet, kan en anden være med fra en computer og se jeres udsendelse. Så kan den anden person opleve det samme, som en seer gør, men også hjælpe med at svare på kommentarer fra seerne eller hvis teknikken driller. Så kan du koncentrere dig om at være foran kameraet. Du kan også få hjælp af vores Ja Tak robot, der kan håndtere dine Ja Tak-kommentarer, så du kan koncentrere dig om dit salg. Du kan prøve JaTakPortalens Ja Tak robot gratis i 15 dage og se, om den er noget for dig. 

 

Introducer dig selv, din forretning og Live Salg

Det er godt at introducere dig selv og din virksomhed når du starter dit Live Salg, men eftersom der vil komme flere seere løbende, så skal du være forberedt på at lave introduktionen et par gange i løbet af dit Live Salg. Det hjælper med at skabe kontakt mellem dig og dine seere og i sidste ende et salg🤩Desuden er det godt at fortælle, hvad dit Live Salg omhandler, og hvad der sker i starten og undervejs til de nye seere, så de også kan føle, at de kan følge med i dit Live Salg.

 

 

Spil dine seere nogle bolde

Det gør dit Live Salg meget mere personlig overfor dine seere, hvis du skaber en kontakt mellem dem og dig. På den måde fremstår du ikke som en, der kun vil have, at de svinger dankortet i din butik. Desuden vil det også føre til, at flere seere kommenterer på eller interagerer med dit Live Salg, hvilket øger din Facebook relevancy score. Jo højere score indhold har, jo højere bliver det skubbet op i folks feed og forhåbentligt flere salg for dig 😉📈  

 

Dine seere sidder sikkert med nogle spørgsmål om et produkt eller vil høre anbefalinger af dine varer. En god måde at komme disse til gode er at afsætte lidt tid til spørgsmål og svar undervejs i dit Live Salg. Det giver både dig en pause fra at skulle underholde dine seere, men det viser også en god service overfor dem og en personlig kontakt. 

 

Når du allerede har dine seeres opmærksomhed, så kan du med fordel få dine seere til at interagere med dit Live Salg på flere forskellige måder. Dette kunne være at få dem til at deltage i en meningsmåling eller føre dem over på din hjemmeside ved slutningen af dit Live.

 

 

Sendetid og efterarbejde

Måske går du og tænker over, om dit Live Salg er for kort eller for langt. Som hovedregel skal man være live i mindst 10 minutter og op til 90 minutter, da det nogenlunde er den mængde tid folk ser med. Desuden giver det også tid til, at Facebook kan skubbe dit Live Salg ud på folks feed. 

 

Når dit Live Salg er slut, bliver der oprettet en video af udsendelsen på din Facebookside. Her kan du blandt andet tilføje ting til beskrivelsen af videoen, hvilket eksempelvis kan være et link til en kampagne, du kører eller din produktside. Vil du vide, hvordan du kan evaluere på dine Live Salg og skabe bedre resultater fremadrettet, så læs mere her👉 Sådan evaluerer du på dit Live 

 

Vi har udarbejdet en liste med de ting, du skal undgå, når du holder Live Salg. Den kan du finde her👉 Dette skal du undgå, når du går live 

 

Vi tager alt det tekniske, så tager du forretningen

 

Det er let at komme i gang

 

0,-

 

Tilmeld dig nu og prøv gratis i 15 dage
... kræver ikke registrering af kreditkort.

 

Start nu