Du kan gå Live på flere Facebooksider samtidig – se hvordan 👇🏼

26. september 2022

Du kan med Livekrydsopslag slå din Livevideo op på både din egen og én eller flere andre Facebooksider samtidig.

 

Det er smart, hvis i fx er to (eller flere) butikker, der sammen holder ét fælles Live Salg, og vil nå ud til hver butiks følgere. Flere kæder bruger Livekrydsopslag, hvis hver butik i kæden har sin egen Facebookside, og der skal holdes ét samlet Live Salg for kæden.

Læs med og find ud af hvordan du laver Livekrydsopslag.

 

 

Etabler et krydsopslagsforhold🤝

 

For at kunne krydsopslå, skal du etablere et krydsopslagsforhold med den side du vil krydsopslå på. Et krydsopslagsforhold er en gensidig aftale mellem dig og en anden side, der giver mulighed for krydsopslag mellem jeres sider 🤝

 

OBS: Er du allerede administrator eller editor på de sider, du vil krydsopslå på, er det ikke nødvendigt at etablere et krydsopslagsforhold først. Så kan du blot gå videre til ’Opret et krydsopslag’.

Følg disse lette trin for at oprette et krydsopslagsforhold:

 1. Gå ind på din Facebookside via en computer.

 2. Vælg ’Indstillinger’.

 3. Vælg ’Krydsopslag’.

 4. Vælg den side du vil etablere et krydsopslagsforhold med.

 5. Vælg om du vil tillade den valgte sides krydsopslag med eller uden godkendelse og tryk ’Næste’.

Siderne har nu etableret et krydsopslagsforhold, og der kan laves krydsopslag mellem de to sider. Lav krydsopslagsforhold på samme måde med alle de sider, du ønsker at lave Livekrydsopslag mellem.

 

 

 

Opret et krydsopslag

 

Når du har oprettet ét eller flere krydsopslagsforhold, så er du klar til at krydsopslå. Dit Live, som du vil krydsopslå, skal du oprette via en computer, da det ikke er muligt at krydsopslå via telefon.

 1. Gå til Live Producer. Opsæt dit Live eller din Livevideo-begivenhed.

 2. Tilvælg ’Krydsopslag på flere sider’ og vælg den eller de sider du vil slå din Livevideo op på.

 3. Opsæt resten af dit Live eller din Livevideo-begivenhed. Har du brug for hjælp til at opsætte et Live, kan du følge vores guide her 👉 Sådan går du Live på Facebook

 

 

Begivenhed på hver side

 

Krydsopslår du en planlagt Livevideo-begivenhed, bliver der oprettet en begivenhed på hver side, du krydsopslår på. I hver sides begivenhed vil den fælles Livevideo ligge.

 

Den originale livevært, der har oprettet Livevideobegivenheden, har mulighed for at redigere disse aspekter ved begivenheden:

 

👉Opdatere start- og sluttidspunkt

👉 Opdatere lokation

👉 Annullere begivenheden

👉 Slette begivenheden

 

Redigerer den originale livevært de ovenstående punkter, vil det blive opdateret og redigeret på begivenhederne på de andre sider også. Hvorimod disse handlinger fra liveværten ikke overføres til de andre siders begivenheder:

 

👉 Ændre titel og beskrivelse

👉 Lave opslag i begivenheden. For hver side i krydsopslaget gælder det, at opslag ikke udbredes i de andre siders begivenheder. Så hver side er herre over de opslag, der er i den pågældende sides begivenhed.  

 

De handlinger, hver side kan lave i deres egen begivenhed, er:

 

👉 Slette egen begivenhed

👉 Ændre titel og beskrivelse på egen begivenhed

👉 Opslag i egen begivenhed

                     

Hvert Livekrydsopslag behandles som separate udsendelser på hver enkelt side. Kommentarer, reaktioner og delinger for hver Livekrydsopslag vises kun på eget opslag, ikke på de andre siders opslag. Seere kan ikke se hvem, der er den originale livevært.

 

 

 

Hold styr på salget og svar kunderne automatisk med en Ja Tak robot

 

Live Salg får oftest mange kommentarer med bestillinger undervejs. Kommentarer fra kunder som forventer svar. Er du i gang med krydsoplag, har du sikkert rigeligt at holde styr på i forvejen, så hvorfor ikke gøre det lettere for dig selv og bruge en Ja Tak robot. Med JaTakPortalens Ja Tak robot får dine kunder automatisk svar på Facebook, når de bestiller undervejs i dit Live Salg, og robotten indsamler automatisk dine ordrer i en oversigt samtidig.

 

Vidste du, at du kan prøve JaTakPortalen helt gratis i 15 dage?

Prøv her.

 

 

Vil du koble JaTakPortalen til dit krydsopslåede Live Salg, så er der flere muligheder.

 1. Har I hver jeres JaTakPortalen: Hver side, som har opslået krydsopslaget, kan tilkoble hver sin Ja Tak robot fra JaTakPortalen. Hver Ja Tak robot svarer bestillinger og samler ordrer fra den side, som den er tilkoblet.

 2. Har i enterprise løsning: Alle sider, som har opslået krydsoplaget, kan have en samlet enterprise løsning fra JaTakportalen, hvor én Ja Tak robot med entreprise kan svare og samle ordrer fra alle sidernes opslag.

Er du interesseret i at høre mere om en enterprise løsning fra JaTakPortalen, er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den løsning, der passer til dig. Kontakt os for enterprise løsning på 98 17 55 00 eller via vores kontaktformular, som du finder her 👉 Kontakt os for at høre mere om enterprise til din virksomhed.

 

 

 

Sådan tilkobler du JaTakPortalen til dit krydsopslåede Live Salg

 

Har du valgt at bruge JaTakPortalen til dit krydsopslåede Live Salg, skal du følge disse lette trin for at tilkoble Ja Tak robotten:

 1. Opret dit Live Salg ved at åbne JaTakPortalen og vælg ’Live Salg’.

 2. Tryk på + og vælg ’Uden link’ eller ’Med link’.

 3. Vælg ’Jeg laver selv opslaget’ for senere at komme tilbage og tilvælge din Liveudsendelse på Facebook i trin 7.

 4. Udfyld felterne med oplysninger om dit Live Salg og tryk ’Opret’.

 5. Tryk + for at oprette produkter til dit Live Salg.

 6. Udfyld felterne med oplysninger om dit produkt og tryk ’Opret’.

 7. Når du er gået Live på Facebook, tilvælger du dit opslag fra Facebook ved ’Jeg laver selv opslaget’, hvor du trykker ’Vælg andet’, og vælger dit pågældende Live.

 

Har du brug for uddybende hjælp til nogle af trinnene, kan du kigge i vores guide, som du finder her 👉 Guide til JaTakPortalen

 

Vi ønsker dig rigtig godt salg og god fornøjelse med dit krydsopslags Live Salg 😄

Vi tager alt det tekniske, så tager du forretningen

 

Det er let at komme i gang

 

0,-

 

Tilmeld dig nu og prøv gratis i 15 dage
... kræver ikke registrering af kreditkort.

 

Start nu