God billedkvalitet og lyd er alfa og omega, når du laver Live Salg

18. maj 2022

Her finder du anbefalinger til video- og lydudstyr, der forbedrer dit Live Salg 🔴📹

 

Med Live Salg på Facebook kan du vise dine varer frem og samtidig lade kunderne på Facebook mærke din virksomheds eller dit brands personlighed. Dine kunder kan sidde derhjemme eller være på farten og opleve nærheden og fagligheden, som de ville møde i din fysiske butik. Med godt udstyr til video og lyd kan du forbedre denne gode brugeroplevelse, og give dine kunder lyst til at købe hos dig.

 

 

Vælg et godt videokamera til livestreaming

 

En del af den gode brugeroplevelse er at kunden kan se din livevideo klart og tydeligt. Det er derfor yderst profitabelt at investere i et godt videokamera.

Et videokamera giver en god billedkvalitet. Den gode billedkvalitet har flere fordele for dit Live Salg:

 

✅ Dine produkter vises flot frem

✅ Dine kunder har bedre udsyn og bedre brugeroplevelse

✅ Dine kunder fastholder interessen under dit Live Salg

 

Der er mange gode videokameraer til livestreaming på markedet. Det behøver absolut ikke koste en bondegård 🐄 Udgifter til fornuftigt udstyr har hurtigt tjent sig hjem igen med Live Salg.

 

Har du en nyere smartphone, kan du sagtens bruge dens indbyggede videokamera. Ønsker du derimod et eksternt videokamera, anbefaler vi Logitech StreamCam, som er udviklet til livestreaming.

 

Kameraet Logitech StreamCam er et lille, men kraftfuldt videokamera, der sørger for perfekt billedkvalitet i Full HD. Derudover er det nemt at tilslutte, og tilbyder adskillige smartfunktioner, så både du og dine kunder kan få en god liveshopping oplevelse.

 

Du kan købe Logitech StreamCam her.

 

Undgå rystelser i livevideoen

 

Selv super gode videokameraer, kan ikke eliminere rystelser i livevideoen, hvis ikke videokameraet holdes i ro – og det kan faktisk være svært. Det kan derfor være værd at overveje at tilkøbe en såkaldt tripod, så din livevideo bliver knivskarp.

En tripod er et kamerastativ med 3 ’ben’, der stabiliserer dine optagelser. Vi anbefaler Hama Tripod Star 61, som er et alsidigt kamerastativ til forskellige størrelser og typer af videokameraer.

Du kan købe Hama Tripod Star 61 her.

Benytter du din smartphone, kan den nemt tilkobles overstående tripod ved køb af en Joby GripTight One Mount.

 

Du kan købe Joby GripTight One Mount her.

 

 

’Kan I høre mig derude?’

 

Er din store frygt også at der bliver svaret ’nej’, og du så skal løse teknik-problemet imens du er Live? 😱

 

Med den rette mikrofon kan du forbedre lyden i dit Live Salg, hvilket også er en gigantisk del af dine kunders brugeroplevelse. Undgå at byde dine kunder en livevideo med dårlig lyd, baggrundsstøj, svingende eller for lavt lydniveau. Dårlig lyd forringer dine kunders lyst til at se videre og du mister potentielle kunder - og potentiel omsætning.

 

Vi anbefaler, at du tilkøber en trådløs mikrofon, så du kan gennemføre Live Salget uden beskeder som ’vi kan ikke høre dig’ eller ’tal højere’ fra dine kunder undervejs. En trådløs mikrofon vil også følge dig, så du behøver ikke at bekymre dig om din placering i forhold til mikrofonens placering undervejs i dit Live.  

 

Med Røde Wireless GO II eller Røde Wireless GO får du en løsning, som nemt kan tilsluttes til computer, videokamera eller smartphones.

 

Du kan købe Røde Wireless GO II her.

Eller du kan købe Røde Wireless Go her.

 

 

 

 

Har du brug for lidt mere hjælp for at komme i gang med Live Salg? Her kan du se hvordan du går Live på Facebook.  

 

Du kan også altid chatte med os her eller ringe på tlf. nr. 98 17 55 00.

 

Rigtig god fornøjelse med dit Live Salg 🔴📹🎬

 

Vi tager alt det tekniske, så tager du forretningen

 

Det er let at komme i gang

 

0,-

 

Tilmeld dig nu og prøv gratis i 15 dage
... kræver ikke registrering af kreditkort.

 

Start nu